Say Helo to
our workshop.

Jouw airco is niet alleen nuttig in de zomer, maar ook in koude en natte seizoenen. Jouw airco onttrekt namelijk vocht aan de lucht en een droger interieur, betekent schonere ramen. Met een goed onderhouden airco voorkom je nare geurtjes, de kans op lekkages en onvoldoende koudemiddel.

 

Inmiddels zijn er verschillende aircosystemen die elk volgens eigen voorschriften onderhouden dienen te worden. Voor onderhoud aan nieuwere aircosystemen (R1234YF) dient gebruik gemaakt te worden van speciale apparatuur. Binnen Helo kunnen wij met onze ervaring en nieuwe geavanceerde apparatuur jouw airco in topconditie houden.

Vervang ook regelmatig de interieur- en pollenfilters, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt. Je kunt dit laten controleren bij een aircocheck. Het onderhoud van jouw airco is van belang om te voorkomen dat deze niet stuk gaat. Het vervangen van een defecte airco is namelijk een dure aangelegenheid.

Zorg ervoor dat jouw airco altijd is voorzien van voldoende koudemiddel, een drooglopende airco gaat namelijk snel stuk. Daarnaast heeft een slecht functionerende airco een negatief effect op het brandstof verbruik.

Meer weten over het gebruik en onderhoud van jouw airconditioning? Neem gerust contact op met een van onze serviceadviseurs.

Onze werkplaats.

Het doel van onze werkplaatsen is dat jouw bedrijfswagen zo min mogelijk stil staat. Door de regelmatige scholing van onze technici en up-to-date diagnoseapparatuur zijn wij in staat alle merken te onderhouden en te repareren. Je kan al vanaf 8 uur terecht en een aantal werkplaatsen zijn ook op zaterdag en tot 20.00 uur open.

Dus als je uitgewerkt bent kunnen wij jouw auto servicen.

Afspraak plannen

Say Helo to our services

next1.png
prev1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website