Say Helo to
our workshop.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Jouw bedrijfswagen wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Helo verzorgen wij een APK al vanaf € 22,50. Combineer je de APK met een grote onderhoudsbeurt of heb je een Auto Onderhoud Plan? Dan is de APK zelfs helemaal gratis!

 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplicht controlemoment om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Jouw bedrijfswagen wordt gecontroleerd door een RDW gecertificeerde APK-keurmeester. Indien de bedrijfswagen niet voldoet aan de wettelijke keuringseisen dienen de gebreken te worden hersteld. De APK is een momentopname en geeft geen wettelijke garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat je een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.

Nieuwe bedrijfswagens met een eerste toelating na 1 januari 2005 hoeven niet meer ieder jaar gekeurd te worden. Nieuwe bedrijfswagens zijn pas 4 jaar na de eerste registratiedatum verplicht om de APK te laten uitvoering. Vervolgens is een nieuwe APK twee maal, 2 jaar geldig. Na afloop van de eerste 8 jaar dient de bedrijfswagen elk jaar APK gekeurd worden.

Bij Helo betaal je nooit teveel voor een Algemene Periodieke Keuring. Vanaf slechts € 22,50 verzorgen wij een all-in Algemene Periodieke Keuring. Voor dieselmotoren geldt echter een extra toeslag in verband met de verplichte roetmeting.

Combineer je de APK met een grote onderhoudsbeurt of heb je een Auto Onderhoud Plan? Dan is de APK zelfs helemaal gratis!

Onze werkplaats.

Het doel van onze werkplaatsen is dat jouw bedrijfswagen zo min mogelijk stil staat. Door de regelmatige scholing van onze technici en up-to-date diagnoseapparatuur zijn wij in staat alle merken te onderhouden en te repareren. Je kan al vanaf 8 uur terecht en een aantal werkplaatsen zijn ook op zaterdag en tot 20.00 uur open.

Dus als je uitgewerkt bent kunnen wij jouw auto servicen.

Afspraak plannen

Say Helo to our services

next1.png
prev1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website