Say Helo to
our workshop.

Goede banden zorgen voor meer grip en veiligheid en kunnen daarnaast jouw brandstof kosten aanzienlijk verminderen. Onze serviceadviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste band. Naast nieuwe banden vind je bij Helo ook een ruim aanbod in gebruikte banden en is het mogelijk om jouw zomer- of winterbanden op te slaan in ons eigen bandenhotel.

 

Een juiste bandenkeuze zorgt al snel voor een gunstiger bandenverbruik, meer veiligheid en een verbeterde wegligging. Hierbij speelt de rolweerstand van de band een rol, maar tevens ook de bandenspanning. Wist je dat je ruim € 100,- per jaar kunt besparen aan brandstof met de juiste banden keuze. Onze serviceadviseurs helpen je dan ook graag met het vinden van de juiste band. Je vindt bij Helo een ruime keuze in banden. Alle merken van A tot Z. Of je nou kiest voor Pirelli, Hankook, Vredestein of Michelin, alle merken zijn leverbaar.

Toch liever een set gebruikte zomer- of winterbanden? We hebben regelmatig diverse gebruikte sets in de aanbieding. Onze serviceadviseurs vertellen u hier graag meer over.

Tevens staan we graag voor je klaar tijdens de bandenwissel. Je kunt jouw zomer- of winterbanden dan gelijk laten opslaan in ons eigen bandenhotel. Om jouw bedrijfswagen gelijk klaar te maken voor het seizoen raden we ook altijd aan om de bandenwissel te combineren met een zomer- of wintercheck. Zo is jouw auto weer helemaal klaar voor het seizoen!
 

Meer weten over de best geschikte band voor jouw bedrijfswagen? Neem dan contact op met een van onze serviceadviseurs.

Onze werkplaats.

Het doel van onze werkplaatsen is dat jouw bedrijfswagen zo min mogelijk stil staat. Door de regelmatige scholing van onze technici en up-to-date diagnoseapparatuur zijn wij in staat alle merken te onderhouden en te repareren. Je kan al vanaf 8 uur terecht en een aantal werkplaatsen zijn ook op zaterdag en tot 20.00 uur open.

Dus als je uitgewerkt bent kunnen wij jouw auto servicen.

Afspraak plannen

Say Helo to our services

next1.png
prev1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website