Say Helo to
our workshop.

Een klein krasje of een grote deuk? Schade is altijd vervelend, daarom helpen wij je graag met de afhandeling ervan. Niet alleen het herstel van de schade, maar ook voor advies en afhandeling met jouw verzekering kun je bij ons terecht.

 

Schade is altijd vervelend en is er in verschillende soorten en maten, van een klein krasje of deukje tot grotere schades, interieur beschadigingen en ruitschade. Onze ervaren serviceadviseurs geven je graag meer advies over wat je het beste kan doen bij schade. Indien je hulp nodig hebt met de schadeafhandeling via jouw verzekering, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Bij schade kijkt een van onze serviceadviseurs samen met je naar de mogelijkheden met betrekking tot het herstel van de schade.

Helo heeft het bedrijfswagenschadeherstel met eigen spuiterijen in eigen hand. Daarom kunnen we specifieker ingaan op jouw zaak en je bovendien ook adviseren bij de afhandeling met jouw verzekering. Een aantal leden is zelfs aangesloten bij het landelijke netwerk voor bedrijfswagenschadeherstel MAX-Repair.

 

Je kunt bij Helo terecht voor onder andere:

  • ✓ WaxOyl-behandelingen (preventief);

  • ✓ Uitdeuken;

  • ✓ Spuitwerkzaamheden;

  • ✓ Spotrepairs;

  • ✓ Dashboard- en interieur reparaties;

  • ✓ Bekleding reparaties;

  • ✓ Ruitschades.

Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten van jouw schade? Neem gerust contact op met een van onze serviceadviseurs.

Onze werkplaats.

Het doel van onze werkplaatsen is dat jouw bedrijfswagen zo min mogelijk stil staat. Door de regelmatige scholing van onze technici en up-to-date diagnoseapparatuur zijn wij in staat alle merken te onderhouden en te repareren. Je kan al vanaf 8 uur terecht en een aantal werkplaatsen zijn ook op zaterdag en tot 20.00 uur open.

Dus als je uitgewerkt bent kunnen wij jouw auto servicen.

Afspraak plannen

Say Helo to our services

next1.png
prev1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website