Say Helo to
us.

Helo, jouw specialist in bedrijfswagens.

Helo biedt je nieuwe bestelwagens tot 3.5t. Het aanbod is steeds modern en up to date en van de meest actuele Europese en Aziatische merken. Als wij het niet hebben staan dan, gaan wij voor je op zoek en komen ook dan met een scherp aanbod dat bij jouw wensen past. Alle voertuigen die wij leveren zijn voorzien van de volledige fabrieksgarantie. Zolang je bij ons in onderhoud blijft, is jouw fabrieksgarantie gegarandeerd. Helo is een samenwerking van twee familie bedrijven die al jaren heel dicht bij hun klanten staan. Hensgens Mobiliteitsgroep en Loven staan achter Helo.

Say Helo to our services

Hensgens Mobiliteitsgroep
Hensgens Mobiliteitsgroep vindt zijn oorsprong meer dan 60 jaar geleden en richt zich op de verkoop en het onderhoud van nieuwe/gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Hensgens Mobiliteitsgroep heeft vestigingen in Nieuwstadt, Maastricht en Havert-Selfkant. Hensgens Mobiliteitsgroep is merkdealer van Selected By, erkend reparateur van Mazda en specialist in de merken Hyundai en Honda. Middels het merk Selected By kun je bij Hensgens elk automerk aanschaffen, nieuw en gebruikt, tegen de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en service die jouw verwachtingspatroon overtreft. Naast de bovengenoemde diensten kun je ook bij ons terecht voor schadeherstel, financieringen en leaseconstructies.

Loven Trucks
Loven Truck Helmond is een deel van de LOVEN Beheer Groep. Dit bedrijf bestaat al bijna 100 jaar en al die tijd is het bedrijf gericht op verkoop en service van bedrijfswagens. Naast de vestiging in Helmond, zijn er vestigingen in Heerlen, Maastricht en in het Duitse Eschweiler. Het merk vertegenwoordigt tal van bedrijfswagen merken als DAF, Tatra, Alltrucks en Wielton. Met openingstijden van 7 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds staat de service altijd voor je klaar. Zelfs in het weekend kun je terecht. Naast het aanbod van bedrijfswagens, bieden zij een groot scala van diensten aan als financiering, eigen onderdelenvoorziening, schadeherstel en carrosseriebouw.

HELO

Say Helo to our team

next1.png
prev1.png
main_image_1532424099.jpg
main_image_1532424127.jpg
main_image_1532424165.jpg
main_image_1532424183.jpg
main_image_1532424210.jpg
main_image_1532424236.jpg
main_image_1532424260.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website